Kend den på knækket!

Før eller siden sker det for alle der fisker. Bedst mens man går hjemad og allerede er begyndt at planlægge næste tur til kysten hænger fluestangen fast i nogle grene samtidig men at jeg går fremad. Der høres et kontant KNÆK som får det til at løbe koldt ned af ryggen. En hurtig analyse af situationen giver klar besked. Stangtoppen er knækket – tankerne om de oplevelser som jeg haft med den flyver gennem hovedet. Jeg håber stangen kan laves men jeg ved desværre godt at det meget sjælden kan lade sig gøre. Stangen må hjem til de evige “jagtmarker” sammem med de andre knækket stænger som ikke vover at smide ud efter alle de timer man brugt sammen. Der dr vist ikke andet at sige R.I.P og reserve stangen frem:-)

20130122-205759.jpg
Ja – som billedet viser er min stang nu 3 delt.
Det kan være i kender fornemmelsen hvis har haft lignende oplevelse. Man håber vel altid på at det er under en heftigt fight at stangen knækker men fakta er nok at det mange andre steder det sker:-)

Så er der vist en god grund til at købe en ny 🙂

Tight Lines
Lars

2 Comments on “Kend den på knækket!

  1. Du virker så fattet, at jeg har dig mistænkt for allerede at have en ny kæp i tankerne. Og iøvrigt – tak for dine andre glimt fra vandene.
    Stram line
    Bjarne

    • Ja. Næste fluestangskøb er godt igang. Heldigvis er der rigeligt med mærker at vælge imellem så det godt blive lidt svært finde den helt rigtige:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: