Cool tur med is i havstokken!

Hvor tager man hen i dette flotte vinter vejr? Ja – det er godt spørgsmål. Mit valg i dag var en plads i nordvestlige Sj. hvor der var noget svag pålandsvind. Pladsen er ikke kendt som en vinter-plads men nogle gange skal man prøve lidt nyt. Det var dog ikke så nemt at komme ud til det åbne vand da der allerede var et bælte 70 meter med is.

20130120-171334.jpg

20130120-171404.jpg

20130120-171425.jpg
Som det ses på billederne var det ikke lige til at komme ud med “snøren”. Det lykkes dog med lidt besvær at nå til blæretangsbæltet. Strækningen kunne nu vades igennem med en kobberbasse-flue uden at mærke noget “sølvtøj”. Sølvtøjet må gemmes til foråret hvor denne plads fisker godt:-)

Har du filtsåler på dine vaders er det ligesom at stå på skøjter:-)

Cool Lines
Lars

2 Comments on “Cool tur med is i havstokken!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: