14 ørreder på hotspot i fjorden!

ENDELIG er der kommet rigtig gang i fjorden. Regn og rusk – bedre fiskevejr bliver det ikke når vi siger efterår. Kender du den fornemmelsen af at skulle på arbejde og det sydlig vind men heldags-regn. Det kan være lidt øv når man så hører at kammeraterne har nappet fisk.

I dag var det dog weekend og min fiskekammerat Danny var først på pletten og han var så venlig at melde om fuld gang i den. Han havde taget fluestangen da den skulle have en chance – god idé for 8 havørreder blev det til Danny. Største fluefisk var en 1.5 kilos som nok også er ny flue PR til Danny. Tillykke med det herfra Seattrout4you 🙂

Rigtig fin to personers blankfisk med løse skæl – det fås ikke bedre 🙂

I “baghjulet” på Danny var jeg klar på hotspottet der ligger på vestsiden af Isefjorden. Det varede ikke længe før at jeg mærkede den første opstramning i linen og der var fuld kontakt – dejligt at mærke en blankfisk i topform. Det var en fin blankfisk på 46 cm med løseskæl. Jeg en enkel vende i overfladen og det var næsten for nemt at placerer en kobberbasse i området. To tag i linen og igen var der kontakt:-). Det blev til 6 havørreder på kobberbassen denne formiddag. Dejlig fornemmelse når man kører hjem – fjorden er tilbage til de gode gamle tider.

Ses derude – Tight lines

Lars Juel Hansen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: