Mange UMér på nordkysten

Fik  i går en melding fra min bror der havde været på nordkysten. Han havde stemplet fire undermålere på en kondo reje. Som altid plejer der at være rigtig mange umér på nordkysten. De kommer gerne ind under land i starten af efteråret når vandetemperaturen falder.

Der kan være forrygende badekarsfiskeri på nordkysten når havørreder kommer helt ind under land senere på efteråret. Mange gange må man stå i vandkanten for ikke at skræmme fisken. Prøv det når tiden kommer…..

Tight lines… seatrout4you.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: