6 havørreder under morgenfiskeri på Røsnæs!

Så var der igen mulighed for at tage til Røsnæs for at lurer nogle havbasser.

Denne gang var jeg i hyggeligt selskab med Jens Bang og kl. 4 var vi klar på fiskepladsen men der skete ikke meget den første halve time. Vandet var lidt uroligt så det var ikke nemt at spotte ørrederne i dag.

Lige puldeselig var der bid på min flamme-flue og det var en farvet havbasse på 43 cm der havde nappet min flue. Lidt senere var det Jens der havde kontakt med en målsfisk. Der var gang i ørrederne en god halv time og vi havde fået 6 havørreder på land og 3 kontakter i løbet af de 30 minutter. Alt i alt en super morgenstund med masser af havørred-aktivitet .

Jens fik dagens største havørred 48 cm og en målsfisk. Undertegnet fangede 4 havørrreder med den største på 47 cm:-)

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: