Hornfiske-affære!

Hornfiskeaffære må være dagens overskrift. Der mangler ikke hornfisk på kysten i år. De sidste dages varme har fået gjort hornfiskene meget aktive. Selv kl 5 om morgen. Dagens morgentur gik helt hornfisk. 5 musik-ål og et utal af hug blev dagens fangst. Havørrederne udeblev selvom det hele så godt ud med svag pålandsvind og lidt bølger som gav røre  i vandet .

Godt råd: Normalt ville jeg havde skiftet fiskeplads hvis der ikke havde været noget i “ørred-hullerne” men det tillod tiden desværre  ikke i dag. Jeg vil dog klart anbefale alle andre at skifte fiskeplads hvis i ikke har mærket eller set noget  den time eller to. 

Så er du til hornfisk er det bare at tage afsted til fiskeplads med blæretang bælter . Påfør en kobberbasse  og du vil succes:-)

Tight lines

8 Comments on “Hornfiske-affære!

 1. Hej Lars. Jeg har ikke den store erfaring med fiskeri andet end at jeg har lidt grej. Hvor vil du anbefale mig at tage hen for at fange hornfisk og hvornår? Skal jeg se efter nogen bestemte ting?

  • Tak for dit spørgsmål om gode hornfiske-steder.

   Der er heldigvis mange gode steder i Isefjorden hvor du kan overliste hornfisk. De bedste steder til hornfisk er ofte ved strømrender fra maj til juli.

   Her er mine forslag til fiskesteder:
   – Munkholm broen
   – Kongsøre neppe
   – Hammerbakker (trækfærgen)

   Mange fiskehilsner
   Lars

   • Hej igen. Fedt og tak for hurtigt svar. Er der så meget gang i den så vi kan fiske dem fra bredden eller bør vi gå ud i vores vaders?
    Bjarke

   • Jeg vil anbefale at i bruger vaders men det kan godt lade sig gøre at fange hornfisk i “gummisko” på munkholmbroen.
    Fiskehilsner
    Lars

   • Så ifører vi os neoprenerne og et varmt krus kaffe til turerne 🙂 Det er en spændende blog du har, og selvom jeg endnu ikke er kommet så langt i mit fiskeri at jeg har kunnet fange havørreder, så er det fedt at læse med når du skriver.

 2. Hej Per – godt at læse du havde mere liv på nordkysten. Jeg har fået et par fangstmeldinger fra nordkysten som kun nævner hornfisk 🙂
  Lad os håbe der sker ørred-sjov i morgen.

  ses derude – tight lines
  Lars

 3. Hej Lars – jeg selv var på nordkysten (Kattegat), men måtte nøjes med et hug af en HØ og en horn samt se en fin havørred ude af vandet + nogle får “ringe”. En anden fik et par HØ på spin og der var tillige 5 andre fluefiskere, hvoraf den ene fik sig 4 horn. Smukt med østensolen stigende, som jeg også kan se, at du oplev. Jeg startede først kl. 05:10 🙂 – god weekend derude – Jacomo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: