En glad tysker og sandorm på vandring !

Jeg fladt lige over denne tysker historie på DSF hjemmeside hvor der er blevet fanget en kanon flot 8 kilos havørred på et af mine hot-spots Røsnæs. Det må nok siges at være “nce in a life time” fangst. Han kommer nok tilbage til DK i mange år fremover 🙂

 http://www.sportsfiskeren.dk/fantastisk-havoerredfangst-fra-roesnaes

Der er også kommet en del meldinger om gode fangster i den ydre del af fjorderne . Jeg husker tilbage på at der f.eks. i Roskilde fjord altid er periode i maj hvor der fanges rigtig mange havørreder med sandorm i maven. Det plejer at være i starten af maj måned.  Det interresante er at sandormen i foråret søger ind på lavt vand og derved kommer op fra hullerne i bunden og bevæger sig i mod kysten. Så det er måske forklaringen på at havørrederne er fyldt op med sandorm:-)

Det kan være du også har oplevet noget lignende andre steder i fjorderne….

Tight lines

 

 

2 Comments on “En glad tysker og sandorm på vandring !

  1. Hej Lasse
    Fedt at hører du overlistet et par havbasser og at de havde sandorm/børsteorm i maven. Set med de store briller er der nok rigeligt med fødeemner til fjorden fiskene når man også inkluderer fiskeyngel, rejer, kutlinger og tanglopper.
    Tight lines
    Lars

  2. ja det er oplevet, så sent som i går i bunden af isefjordenfangede jeg to små 40-42 cm fisk der nærmest brækkede sand/børsteorme op da jeg afkroget dem før end de fik deres frihed igen,men har ikke set det vilde sværmeri i vandet som der ellers plejer at være.og skulle hilse at sige at der er kommet godt gang i musikålene desvære

    Mvh. lasse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: