Guidet nat-kysttur søndag d. 17 juli 2022

På de populære guidet kystturer fortæller jeg om de enkelte kystpladser, fiskestrategi og hot spots, men der bliver selvfølgelig også tid til en masse fiskeri. Jeg står hele turen til rådighed med råd og vejledning. Jeg gør altid mit bedste for at skabe en hyggelig tur. Mine principper for de guidet kystturer er at jeg finder en kystplads som: – fisker godt – har god plads til en gruppe fiskere – ligger i flotte omgivelser

Min erfaringer med guidet kystturer kommer fra mere end 75 guidet kystturer de sidste 8 år. De er primært gået til Isefjorden, Nordvest Sj. og Vestsjælland.

Guidet fisketurer 2022:

Dato: Søndag d. 17 juli 2022 til nordvest Sj. eller Isefjorden.

Program: Kl 03.30 mødes vi og kører samlet til første fiskeplads måske besøger vi yderligere en fiskeplads

Kl.09.30 Går det hjemover hvis ikke man fuske videre selv.

Pris: 300kr

Mødested: Vi mødes på pendler p-plads ved Holbæk-motorvejs-afkørsel nr. 19 og kører samlet herfra. Husk at medbringe:

  • Waders
  • Fiskegrej (spin, flue eller begge dele)
  • Fisketegn
  • Mad/drikke
  • Hvad du ellers plejer at have med på fisketur

Tilmelding til turen: skriv til lars@edoras.dk Har du spørgsmål til turen kan du kontakte mig på tlf. 30 75 89 07

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret Fiskeguide

http://www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder

%d bloggers like this: