Weekendkursus med 11 havørreder, solskin vindstille og højt humør !


Mit fuldt booket weekendkursus efter havørreder var som altid et hold ihærdige havørredfiskere der gerne vil fiske, lære nyt og have god mad på Kirsebærgaarden der ligger lidt uden for Rørvig (Nakke).


Efter en dejlig morgenmad og en erfaringsrunde gik det løs på kysten med flue, bombarda og spin. Første spot på turen var en fiskeplads i den nordlige ende af fjorden.Der blev fundet fisk i de mørke bælter med blæretang. Kobberbasse-fluen gjorde arbejdet på første spot og viste sit værd begge dage:-)

Vi nåedes besøge fire fiskepladser mere lørdag i fuld sol og nærmest vindstille forhold. Det er ikke de optimale forhold forhold havørredfiskeri. 


Emil Bundgaard Holm var ekstra glad da han fik overlistet en mindre havørred pådut favorit-blink. Det var mere end år siden st han havde haft noget havørred-flex.


Per Meijer fra Skåne fik også snøret to havørreder med hans variant af kobberbassen i det levende vand på den åbne kyst.

“Fisketælleren” fik noteret 11 blanke havørreder og en del følger de to dage.
På billedet nedenfor ses Peter Kongshøj der blev weekendkursets-storfanger med en flot overspringer på 55cm og 1.8 kilo fra den åbne kys. Stort tillykke med den flotte havørred.

Da vi kom hjem til “basen” i de landlige omgivelser på Kirsebærgaarden blev der fiskehygget ude på terrassen med god lokal øl og dejlig mad. 


Aften sluttede af med et af mine foredrag om havørredens hemmeligheder og nogle fotos fra min Islandstur med Pro-Outdoor (Holbæk) i 2016. En god whisky kom bordet og fyldte kystflueænsker blev også et hyggeligt indslag denne aften.

Per Soeholt (nedenfor ) fandt den perfekte position til mit foredrag. Kirsebærgaarden Mindfulness-punder og et tæppe kan bruges til mange foremål 🙂


Foråret  var kommet og det giver altid en masse smukke oplevelser på vej mod fiskepladserne. Vi så også flere tobis-stimer på kysten og tanglopper var også kommet frem 🙂


Jeg fik igen rigtig flot feedback fra deltagerne på kurset og stor tak for jeres indsats, mange spørgsmål og gode humør på kurset. 


Jeg holder flere weekendkurser (link)  i 2017 og udsteder gerne gavekort til weekendkurser.


Har du spørgsmål skriver du til mig på lars@edoras.dk.

Tight Lines

Lars Juel Hansen

www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: