Weekendkursus efter havørreder der rykker!

Årets sidste fuldt booket weekendkursus efter havørreder blev brugt sammen med et hold ihærdige havørredfiskere der gerne vil fiske, lære nyt og have god mad i hyggelige omgivelser på Gaardhotellet tæt på Kalundborg.

Efter en dejlig morgensbuffet og en erfaringsrunde gik det løs på kysten med flue, bombarda og spin. Første spot på turen  var plads på med god plads og mange små rev og badekar.


Der blev fundet fisk og vi fangede mange fisk i de mørke bælter med blæretang. Herover er det Thomas Funch Pedersen  der fik stemplet en havørred med kobberbasse-flue.

Kobberbasse-samling  a la Peter Kresten Nielsen. Der var flere deltagere på turen som oplevede hvor effektiv at kobbenbasse-fluen kan være.


Vi nåedes besøge tre pladser lørdag i heldagsregnen. 


“Fisketælleren” fin noteret 18 blanke havørreder som alle blev genudsat. Mange af fiskene havde nærmest slugt fluen og der skulle en tang til at få fluen ud selvom trak fluen meget hurtigt ind.


På billedet ses Peter Kresten Nielsen der blev weekendturens storfanger med fem havørreder.

Da vi kom hjem til “basen” på Gaardhotellet blev der fiskehygget i jagtstuen med gode sponsoreret Belgiske-øl efterfulgt af tre-retters menu. Aften sluttede af med et af mine foredrag om havørredens hemmeligheder.

Søndag var der planlagt fjordfiske-dag. Vi startede på øst-siden ved en af de kendte pladser. Flotte efterårsfarver var der meget af på denne tur. 

Vi  kæmpede hårdt for at finde flokken men vi fik kun stemplet nogle få fisk som alle var under målet. En fin 50+ blev mistet på bombarda-flue.

 

Kristian Eisenhardt på billedet herunder  blev “stripper-kongen” efter en masse fangster på en 7 grams Stripper i rød/hvid.

Jeg fik igen rigtig flot feedback fra deltagerne på kurset og stor tak for jeres indsats, mange spørgsmål og gode humør på kurset. 

Jeg holder flere weekendkurser i 2017 og jeg udsteder gerne gavekort til weekendkurser

* NYT 3-4-5 mar Weekendkursus Fiskelodge Fyn (3499kr)

* 1-2 apr Gaardhotellet 2017 (2600kr) (Fuldt booket)

* 29-30 apr Gaardhotellet 2017 (Fuldt booket)

* 7-8 okt Gaardhotellet 2017 (2600kr)

* 4-5 nov Gaardhotellet 2017(2600kr)

Har du spørgsmål skriver du til mig på lars@edoras.dk.


Vi ses derude…

Tight Lines

Lars Juel Hansen

http://www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: