Weekendkursus efter havørreder –  15 havørreder, hornfisk, og hygge !

Foråret ramte plet under mit fuldt booket weekendkursus med deltagere fra Sjælland, Jylland og Norge. Havørrederne fandt vi på alle fem spots vi besøgte over de to dage. Der var desværre en del ørreder som blev mistet da fiskene bed forsigtigt på kobberbasserne.

 

Helge Rødgaard Larsen med en flot havørred fra fjorden. Det blev nænsomt genudsat.

Den varme weekend var dog ikke nogen hindring for fangsterne af havørreder. Da vi talte op søndag endte det på 15 havørreder hvoraf 10 var over målet. Der blev kun hjemtaget 2 fisk. Derudover var også mange hornfisk der kom op og vende.

Turens største havørred blev fanget af Frank Andersen der fik overlistet en 60 cm havørred på en kobberbasse. Det var tilmed hans første havørred på land. Stort tillykke med PR og den flotte havørred.  

 Alle steder vi kiggede hen var der forårstegn. Noget af det smukke ved foråret oplever jeg i skoven når alle anemonerne står i blomst som et tæppe hen over skovbunden. Herunder er Stokkebjerg skov.

 

De to dage med intensivt fiskeri, foredrag og en hyggeligt samvær går altid meget hurtigt men alle giver udtrykt for at de er helt fyldt op (mættet med oplevelser) søndag eftermiddag.  

   
Jeg afholder mit weekendkursus på det dejlige Gaardhotel nær ved Kalundborg som skabe en perfekt ramme for hygge og nærhed til natur.  

Det høje personlige engagement fra ejerne af Gaardhotellet giver også en ekstra god stemning når vi har været på guidet tur i 8 timer. Så er det at slappe af i ”Jagtstuen” med kaffe og kage.     

Efter en dejlig morgenmads buffet på gaardhotellet gik  turen til Isefjorden hvor vi skal besøgte 3 fiske-spots. Jeg ramte plet på første hotspot og allerede efter to timer havde vi fanget 5 havørreder samt mistede en del.  

Vi fortsatte fiskeriet og fangede flere havørreder på de næste to spots om lørdagen.

   
Ved 17 tiden gik det hjemover i til hygge på Gaardhotellet.

Efter en tre-retters menu og hyggesnak gav jeg den gas med mit nye keep it simple – havørredfiskeri foredrag.  

Søndag på det Vestsjælland der var i fokus og vi fandt på alle tre fiskepladser og de sidste to deltagere der ikke havde fanget nogle havørreder fik også havørreder.
  
Vi endte søndagen på Røsnæs og havde rigtig godt fiskeri der i svag vind.  Det blev en noget af en varm søndag for dem der havde taget neopren-vaders med på kurset med alt den sol og varme.     

Jeg nappede en fin havørred der jagtede tanglus tæt på land over et lavt blæretangsrev.

Alle deltagere udtrykte stor tilfredshed med det hele og den måde det er sammensat på. Det er også derfor at der så mange havørredfiskere der har været med flere gange. 

I efteråret afholder jeg også to weekendkurser (oktober,november) med 6 pladser på Gaardhotellet. Se mere på via link.
Tusinde tak til alle deltagerne på mit weekendkursus efter havørreder. I var et fantastisk hold der bare gav den gas.  
Mange hilsner
 
Lars Juel Hansen
Certificeret fiskeguide
WWW.SEATROUT4YOU.COM
Den simple vej til flere havørreder 
    
 
 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: