Mini-Bonanza på guidet kysttur med 15 havørreder på land !

Søndag morgen kl. 5  var jeg klar til en fuldt booket guidet kysttur til Isefjorden sammen 8 friske havørredfiskere. 

Meget blæst er ikke nogen hindring for at overliste havørreder og prøver altid at finde et spot med gang i vandet.  Vi delt os over fiskestrækningen efter min “obligatoriske” gennemgang af fiskestrækningen. 

 
Nicolai (11) var med på sin første guidet kysttur efter havørreder. Der blev hyppigt skiftet blink for at overliste en havørred.

 Kaffepausen blev holdt i læ og med morgensolen i horisonten. Der blev fanget 3 havørreder på føste spot og der var også et stykker der ikke blev ordentlig kroget. Næste fiskeplads lå ikke langt fra det første sted. Vi delte os nord og syd få at dække så meget vand som muligt.   

Den kraftige vind havde sat godt gang i vandet og der ikke hellere ikke længe før at den første havørred kom på dette spot.  Det var Torben Lollike med kobberbassen for enden der havde overlistet en fin havørred over målet. Der blev fanget to havørred mere på dette spot inden vi kørte videre til tures sidste stop. 

På dette spot oplevede Finn et fantastik mini-Bonanza fiskeri og fangede 7 havørreder og havde en masse bid indenfor en time.

  
Der blev fint havørreder af andre også. Her er det Michael der prøver at holde styr på en meget livlig havørred der skulle tilbage i baljen. 

Der blev både fanget fisk tæt på land og langt ude. Så husk at affiske langs med kysten og tæt på inden du går ud i vand til livet. 

Dagens sejeste fisker var Nicolai der havde glemt vaders og gik All In ved at bruge jogging bukser/gummistøvler som vaders. Der er helt sikkert potentiale som vinterbader gemt i Nicolai.  

Ved 11-tiden gik hjemover med nettet fyldt for nogle deltagerne på turen.

Stor tak til alle deltagere for en super hyggelig tur med masser af grin og gode spørgsmål.

Næste guidet kysttur laver jeg i samarbejde med Pro-Outdoor. Du kan se mere her via link

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

  

2 Comments on “Mini-Bonanza på guidet kysttur med 15 havørreder på land !

  1. Hej Lars,tak for en dejlig tur,kærsten var godt tilfreds med aftensmad,det er jo altid hyggeligt at deltage på dine ture ,kan anbefales til alle der vil ha en sjov dag. vi ses igen din kobberbasse ha ha go dag hilsen finn.

    • Tusinde tak for din feedback til min guidet kysttur og kobberbassen🎣👍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: