Alternativ fangst på kobberbassen !

Nogle gange går det ikke som man forventer når der er flex på kobberbassen. Det oplevede Casper Holst Ryding i denne uge. Læs hans fine fangstrapport herunder. Tillykke med kobberbasse-fangsten herfra. 

Tight Lines 

Lars Juel Hansen

  Jeg var ude og aftenfiske efter havbasser og havde haft Kobberbassen på noget tid, uden at mærke noget. Derfor besluttede jeg at jeg ville skifte over og prøve at se, om pattegrisen skulle have en bedre effekt. Men jeg står og fedter med mit forfang (fiskede med bombarda), og kobberbassen ligger i det grumsede vand foran mig for enden af forfanget, kan jeg pludselig mærke noget hive i linen mellem mine hænder! Jeg tænker det er løgn og får givet et lille modhug med knyttet hånd om linen og får stangen rejst op af vadebæltet…og minsandten om der ikke sidder en fisk på krogen…hahaha – unbelievable. Troede først det var en mindre havbasse, men det viste sig at være (hvad jeg tror) er en rødskalle.

 Helt vild sjov oplevelse – og det viser jo bare at kobberbassen virker SELV når den bare driver løst rundt i vandet lige foran en. Fisken fik selvfølgelig sin frihed igen.

Vi fik desværre ingen HØ, men denne oplevelse var sammen med det flotte aftenvejr, var det hele værd.

 God fiskevind

Casper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: