15 havørreder og en “fjordbombe” på kobberbassen !

Claus og jeg var klar ved på fiskepladsen lige da det første lys begyndte at vise sig.Det havde været en kold nat men is var der heldigvis ikke noget af på vandoverfladen.Claus fik dagens første havøred på kobberbassen. Jeg tog den næste fisk der viste sig i området. Sådan gik det bare den næste halve time.  Den sjette fisk gav noget af ryk i min Helios2 stang og jeg kunne så en stor fisk hoppe helt fri af vandet flere gange. Det må være en regnbueørred med den spring-adfærd. Fisken forsatte sin show-spring. Efter 10 minutter kunne jeg håndlande en rigtig flot 3 kilos overspringer.

Det var en af de fjordmodeller vi altid går og drømmer om. Løse skæl, sølvblank fjordbamse og en god fight. Bedre bliver det bare ikke sådan en morgenstund i marts.

Det blev til 16 havørreder med halvdelen over målet til to mand. Claus fik pedal i dag jeg fik stemplet 10 havørreder og han måtte “nøjes” med 6 havørreder. Ved 7-tiden døde fangsterne ud og så var det vist tid til at komme på arbejde med løse skæl på fingerne og energiniveauet i top.Kobberbassen gjorde et godt arbejde ii dag. Bliv endelig ved med det. 

Jeg elsker min hobby. Vi ses derude ….

Lars

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 2 Comments on “15 havørreder og en “fjordbombe” på kobberbassen !

  1. Super FLOT overspringer 😉 Tillykke. De hænger ikke på træerne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: