Våd affære efter havørreder !

Søndag formiddag var der godt nok åbnet for de store vandhaner og kraftigt sydelig vind. Det var ikke det bedste udgangspunkt for en guidet kysttur men jeg havde heldigvis par gode spots hvor der var lidt læ og gode chancer for fisk.Regn og slud mødte os på første spot der lå godt in læ af høje skænter. Denne kystplads havde mange gode strækninger der skulle affiskes af deltagerne på turen. Vi delte os til højre og venstre for at affiske de mørke bælter inde under land. Det er jo gerne her du finder ørrederne på denne årstid. Specielt hvis der godt med vand (højvande) på pladsen.Kobberbassen fik overlistet et par havørreder på dette spot. Begge kom tilbage til deres våde element. Efter kaffepausen gik turen videre til et andet spot som lå i fjorden. Det var også godt for deltagerne på turen lige at blive varmet op i bilen inden næste halvleg i regn og slud.

Sjovt nok mødte vi ikke nogen andre fiskere de fem timer vi var afsted. De sad nok hjemme i varmen og var web-fiskere blev enige om.Det var noget mere lavvande i fjorden pga. kraftige sydlig  vind. og mange sten-øer var blevet meget tydelige efter vandet var forsvundet. Heldigvis var havørrederne stadigvæk i området og det blev til long distance release for en af deltagerne. En anden deltager viste lige hvordan at man kunne fange en havørred i sidste kast.

God stil lige at vise os hvordan det skulle gøres. Jeg rundede turen af og alle gav udtrykt for at det havde en god selvom vejret ikke var det bedste. Jeg var glad for at se den energi og engangment der blev udvist. Der blev bare fisket i gennem.

Tak til alle deltagerne for en god tur. Det dejligt at se både mænd og kvinder har glæde ved at tage på fisketur.

Tight lines

Lars

WWW.SEATROUT4YOU.COM

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: