Endelig lykkes det !

Det første havørred er altid noget specielt som fisker. Den oplevelse fik Casper efter et fif fra mig sidste weekend.
Tight Lines
Lars

Så lykkedes det endelig! Min første blanke fisk over målet, og hvilken smuk fisk.

20140325-192018.jpg
Fisken på 53cm og 1,5 kilo blev fanget i de tidlige morgentimer, ved det spot ved Lammefjorden som Lars havde vist os sidste weekend. Efter ca. en halv times fiskeri havde jeg mit første hug, da jeg var ved at trække fluen op af vandet for at kaste igen- så den røg desværre af…fandens!

Der skulle heldigvis ikke gå meget længere før denne fantastiske fisk tog min pattegris, og efter go fight med flere udløb, fik jeg endelig bakset den i nettet. Sikke en følelse og et adrenalinsus uden lige..intet mindre end fantastisk.

Fisken blev fanget på bombarda og flue (pattegrisen). Vejret var flot med sol og en svag vind på ca 5m/s fra sydvest.

Tusind tak for dette gode spot Lars. Det er bestemt ikke sidste tur til Lammefjorden.

Fisken blev selvfølgelig nydt sammen med familien.

20140325-192136.jpg
Bedste fiskehilsner
En meget glad Casper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: