Hård arbejde gav sølvtøj flot sølvtøj !

Der kommer flere rapporter fra fiskere der har fået nogle fine fisk i fjorden.
I går modtog jeg en fin fangstrapport fra Brian Petersen der brugt dagen ved Isefjorden. Stort tillykke med fangsten herfra mig.

Hej Lars
Da vi skiltes ved lammefjorden tog jeg videre mod Tempelkrogen.

20140213-125127.jpg
Jeg valgte at tage til et “kendt hot spot” ca. 700 m. Nord-øst for Munkholmsbroen, der mødte jeg en flink fluefisker fra Stenlille, og vi kom i snak. Han havde haft masser af kontakt og fået en fin fisk over målet, samt nogle undermålere, jeg selv havde ikke haft så meget som et nap og det nye skydehovedet drillede, og det kom vi så ind på i vores snak. Vi prøvede hinandens fiskegear, og sørme om ikke jeg fik dagen første fisk, dog en undermåler men øv at det ikke var på min egen stang og nye skydehoved. Skulle det dog ikke lykkes?
Først da solen var vej ned i horisonten kom de to velfortjente fisk på land, en målsfisk og en dejlig hårdt feight’ende ørred på 55 cm, blank og med løse skel, efter 8 lange men dejlige timer i fjorden.

20140212-205006.jpg
Så kom ikke og sig at hårdt arbejde
Ikke kan betale sig!
Hilsen
Brian Petersen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: