Det vildeste fiskeri i fjorden !

I dag modtog jeg denne vilde fangstrapport fra Niels Lyse som havde besøgt et hot-spot i Lammefjorden. De oplevede et rent bonanza fiskeri mens de var i fjorden.
Stort tillykke herfra med flotte fangst og det vilde. Bedre bliver det bare ikke…

Nyd fangst rapporten herunder:
Idag havde Andreas & jeg planlagt en heldagstur til Isefjorden. Efter et par nulture ved kysten på Sj. Odde havde vi store forhåbninger til dagen. Vi lagde ud kl. 9.00 ved lammefjorden og efter en god havtimes fiskeri uden ” action ” valgte vi at indstille fiskeriet her.
Lige inden vi ville køre mod Munkholmbroen ville vi lige give strækket en sidste chance. Jeg havde rigget en lille seatrout runner på i et releasetackel og Andreas lagde ud med den klassiske Møresilda i kobber på 10 g.
Allerede i første kast havde jeg en følger som viste sig i overfladen. I andet kast fik jeg et godt hug og efter en god fight kunne vi lande en god blank fisk på 55 cm.
br />
20140215-182110.jpg
I det næste 6 timer oplevede vi vores hidtil bedste fjordfiskeri. Det blev til 4 blanke fisk, +50 cm med den største på 57 cm og 4 mindre fisk mellem 40 – 45 cm. Herudover utallige undermålere mellem 35-40 cm.
De fleste fisk blev taget på den lille release-wobler og et boss link på 12 g.

20140215-212914.jpg
Sidst på dagen kom et par unge fiskere der slog sig ned på pladsen. De fiskede begge med ophængere med stor succes og 60-70 % af deres fisk tog ophængeren. Den ene fik sågar en double med to undermålere.
K & B på Iseforden, Vh Andreas & Niels<

Tight lines
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: