Fisk i solens først stråler

I morges var der plalagt fisketur til den lokale kyst på syd sjælland. Jeg ankom til pladsen ved 6 tiden og disen hang tygt i luften, så jeg sad wt øjeblik i bilen og tænkte hvad vej jeg skulle gå eller jeg bare skulle kører hjem igen. Nej ud og på med vaders og ud af kysten, pludsenlig sprang en fisk fri af vandet på knæ dybt vand, men den ville desværre ikke noget.
Jeg forsatte gå turen ud til en spids der plejer at holde fisk. Solen var lige ved at komme frem af disen da flere fisk viste sig. Hurtigt ud med fluen første fisk tog hårdt, en flot efterårs fisk på 52 cm.
Den næste halve time kom 2 UMer og 2 omkring 47 cm inden de forsvandt.ImageImage

Tight lines
Claus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: