Restferie der gik i fisk !

I går modtog jeg denne fangstrapport fra Casper Rieper-Holm der havde været tur en forbi Isefjorden og havde fulgt mine råd om mulige hot-spots.

“Hej igen.. så var jeg en tur i på en kendt plads i den sydelige del af Isefjorden da jeg lige havde lidt restferie der skulle bruges, og sikke en dag. Var et par timer om at finde opskriften men så gik det også løs.
Da jeg ankommer kan jeg se en masse ørreder plaske rundt i overfladen, så det kan kun blive en god dag tænker jeg.
Jeg rigger både fluestangen og bombarda stangen til så det hele er klar. Nu går fiskeriet igang. Jeg fisker 30 min hvor der konstant er fisk i overfladen men jeg kan ikke få dem til at bide. Jeg er hele flueæsken igennem og det er kun blevet til et par små nap i fluen. Pludselig er der ingen aktivitet og fiskene er væk. Hmm bittert.
Jeg rykker mig til en ny plads i nærheden og her er der også et par fisk der ringer i overfladen. Jeg kaster bombardaen ud med en rejeflue i enden og så er der fast fisk. En fin fisk lige over målet. Herefter går fiskeriet i stå igen.
Min gode fiskebuddy er lige dukket op da det slår mig, at jeg har et lille glas Gulp børsteorm i rygsækken. De skal prøves. I første kast kan jeg mærke hug og der går ikke længe før jeg kan lande en fisk mere. Og en mere. Og en mere ……
Nu fisker vi begge med Gulp-orme og vi ender med at have fanget 19 havørreder til sammen med den største på 1,7 kg.

20130418-204242.jpg
Der var et par nedfalds og undermålere i blandt men ellers fine fisk alle sammen. En af dem gylpede 2 børsteorm, så der var jo alligevel en grund til hvorfor de var så effektive.

20130418-220035.jpg

En dejlig dag med sol det meste af dagen og ikke ret meget vind. Spritklart vand så man flere gange kunne se fiskene tage ormen."

20130419-103450.jpg

Endnu en gang tillykke med jeres store fangst og det må da være en perfekt måde at bruge sin sidste restferie på:-)

Godt man selv har en hel uge med restferie meget snart 🙂

Ses derude….

Tight lines
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: