6 blanke på ny stang i nordvest!

Selvom kulden ikke har sluppet sit tag i Isefjorden er der heldigvis nogle der har haft stor fangst succes andre steder. Tidligere denne uge modtog jeg denne fine fangstrapport fra Brian Krogh Larsen. Brian skriver…………..

Dagens fangstrapport fra nordvest kysten.

Jeg trodsede kulden da jeg måtte ud og teste min nyindkøbte Scierra HMX stang som lige var landet….

Efter en times fiskeri så jeg pludselig aktivitet i overfladen ca 20 meter til højre for mig. Kobberbassen fløj fluks i den retning og straks huggede første fisk som slap igen. Næste kast gav en UM. I løbet af ca en halv time fangede jeg 6 blanke, heraf 2 over målet på henholdsvis 45 og 51 cm (1,2 kg).
Brian 1 image
Stimen trak længere ud og inden jeg gik, gav jeg spinnestangen et par kast, hvilket resulterede i 1 UM og flere efterløbere.

De hjemtagne fisk havde små rejer og tanglopper i maven.

Brian 2 image

Alt i alt en god dag med kolde fingre….

————————————————————————————————————————-

Stort tillykke med den fine havørred-fangst på den nye stang og dejligt at se kobberbassen virker efter hensigten 🙂

Mange kobberbasse-hilsner

Lars Juel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: