Guidet kysttur for de morgenfriske !

På de populære guidet kystturer (spin/flue) fortæller jeg om de enkelte kystpladser, fiskestrategi og hot spots, men der bliver selvfølgelig også tid til en masse fiskeri. Jeg står hele turen til rådighed med råd og vejledning. Jeg gør altid mit bedste for at skabe en hyggelig tur. Mine principper for de guidet kystturer er at jeg finder en kystplads som:

– fisker godt

– har god plads til en gruppe fiskere

– ligger i flotte omgivelser

  
Min erfaringer med guidet kystturer kommer fra mere end 60 guidet kystturer de sidste 7 år. De er primært et gået til Isefjorden, Nordvest Sj. og Vestsjælland. Jeg har selvfølgelig et udvidet førstehjælpsbevis hvis der skulle ske en ulykke på turen.

Er i en mindre gruppe eller ønsker en privat guidet kysttur er det også en mulighed. Se her : https://seatrout4you.com/privat-guidet-kysttur/

Guidet kysttur (Spin/Flue) til Nordvest Sj. d. 23 august 2015 (ledige pladser)

Dato: 23 august 2015, Kl. 4-10 

Pris: 330 kr.

Sted: Kurset afholdes i Nordvest Sjælland alt efter vejr og fiskeri lige op til turen.

  
Mødested: Vi mødes ved P-plads (Ringstedvej, sydlige rundkørsel) ved Holbæk-motorvejs-afkørsel nr. 19 og kører samlet herfra.

Husk at medbringe: 

 • Waders
 • Fiskegrej (spin, flue eller begge dele)
 • Fisketegn
 • Hvad du ellers plejer at have med på fisketur 

Tilmelding til turen: skriv til lars@edoras.dk

Har du spørgsmål til turen kan du kontakte mig på tlf. 30 75 89 07.

Tights Lines 

Lars Juel Hansen

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

  

10 Comments on “Guidet kysttur for de morgenfriske !

 1. Hej Lars. Beklager sent svar. Ved ikke hvorfor denne blog forvolder problemer. Tak for en super tur til Røsnæs og tal for flotte billeder på site. Jo du må gerne sende mig flere på mail hvis du har. Jeg er ikke sikker på jeg kan næste søndag, Æv – gad ellers godt.
  Ud over fjæssinger og småkravl har jeg ikke haft meget på krogen siden sidst….Men ser dem også springe. Følger dine morgenture og fedt med et vidnesbyrd på at DE er der ude he he.
  Vi ses en anden gang. God tur søndag
  Tight lines
  MArtin (med Killerblinket (som iøvrigt nu ligger på bunden at isefjorden somewhere))

  • Hej Martin
   Super fangst du gjorde🎣👍
   Har nogle rigtig gode billeder til dig. Send mig lige din mail adresse. Så sender jeg fluks billederne 👍

 2. Hej Lars Jeg er klar på en guidet tur lørdag d 22 Aug. Hvis der stadig er pladser.Jeg har Været med en gang før. Er spinfisker. Sommeren har kun budt på gedder og makrel for midt vedkommende så en fjordørred vil Gøre godt.:) Venlig hilsen Martin Eirup  Sendt fra min Samsung-enhed

  • Hej Martin

   Tak for din interesse for de guidet kystturer. Bemærk at turen er søndag 23/8.
   Jeg har noteret at du deltager den
   23 august 2015, kl. 04-10

   Venligst indbetal 330 kr på mobilpay APP (30758907) eller på konto:
   Reg. nr. :5064
   Konto nr.: 0001149682
   MÆRK betalingen med navn

   Mødested står under turbeskrivelse på min blog:
   https://seatrout4you.com/2015/07/31/guidet-kysttur-for-de-morgenfriske/

   Mange fiskehilsner
   Lars

   • Hej Lars.
    Tillykke med PR fangst og 3 plads. Way to go!!
    Er blevet i tvivl om du bevist tager os med rundt de forkerte steder på de guidede ture (0-ture) for selv at ta de gode steder hen bagefter og plukke de store fisk??he, he.
    Tight lines 🙂
    Martin Eirup

   • Tak skal du have Martin 🙂
    De gode og dårlige steder afhænger af meget af vejret og årstiden.
    Et godt eksempel på det var de tre tyske-fiske journalister der skal have nogle havørreder på krogen i sidste uge. De fiskede 6 dage forskellige FZ guider og det var først i fredags der blev fanget lidt mindre havørreder.
    Hvis du overvejer at tage afsted på tur ville tempelkrogen være et god bud på hotspot👍
    Hilsner
    Lars

   • hej Lars
    Tak for info.
    Jo det koger rigtig nok i tempekrogen…kan se og høre at de trækker fisk op til højre og venstre. Har været der lidt ind imellem, men måske på de forkerte tidspunkter..eller med det forkerte agn. ?? kører både med børsteormsflue/bombarda og lille kobberblink og af en eller anden grund bidder de kun på mit blink, trods rapporter om børsteormsfyldte maver..Havde en kammerat der fik 20 havørred (under og over) på filur-blink 12 g. det gik jeg straks ned og købte:-). Jeg var nede igår både i tempelkrogen og helt ude ved Koholmen sydbugten (ku se på dine billeder af det lignede det sted du havde trukket den flotte fisk). Fik 2 undermålere og en afhopper der nok var omkring målet.
    Tror jeg kører til Kongsøre Nebbe idag inden jeg bliver deprimeret he he :0 eller kysten.
    Knæk og bræk og rigtig god påske.
    Martin

   • Hej Martin
    Tak for rapporten. Jeg ved at der fanges godt med havørreder op østsiden ned mod Koholm lige nu så det kunne også være en mulighed 🎣👍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: