Status på flere måder!

Dagen i dag er min 1 års blog-fødselsdag og det har været et spændende år med at skabe noget som andre fiskere kan bruge som inspiration hvad angår fangstrapporter,fif og fiskepladser. Mit formål med bloggen er gøre havørredfiskeriet simpelt så alle kan være med:-)

Jeg siger tak til alle jer der har givet mig en fangstrapport. Også tak til alle jer der klikket rundt på bloggen (90.000) og jer der får opdateringer hver gang der er et nyt indlæg (82).
Sidst og ikke mindst tak til alle der har tilmeldt jer til mine guidet-turer.
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på lars@edoras.dk

20130223-120047.jpg

En status fra fjorden denne uge må betegnes som bidende koldt og med is i største delen af fjorden. Så vi går alle fjordfiskere og venter på den næste varme-bølge som gøre fjorden isfri:-)
Heldigvis kan man altid bruge ventetiden på at gøre klar til foråret med at fylde kassen op med fluer og lægger en strategi for hvor de første tur skal går hen?
Nogle år er det bedst at starte sæsonen på den åbne kyst da vand-temperaturen er højere der end i fjorden. Det kan meget vel blive sådan i år og de seneste fangstmeldinger fra de åbne kyster (Stevns,Nordkysten) understøtter dette.

20130223-112332.jpg
Det hele afhænger dog af hvordan at vejret bliver i marts. Kommer der en meget varm periode der kan få vandtemperaturen til stige hurtigt i den lavvandet Isefjord kan det hele ændre sig til at det er bedst at starte sæsonen i fjorden.
Det eneste vi kan gøre er at følge med 🙂
Tight lines
Lars

20130223-134651.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: