Forsigtige havørreder!

Dagens tur gik til Sejerbugten hvor der endnu ikke er “is-tid”. Tågedis og meget lidt vind var ikke lige det Danny og jeg havde håbet på. Som nævnt mange gange tidligere foretrækker vi at der gang i vandet da er giver mere bidelysten havørreder og der er helt sikkert også flere fisk tættere på land unde disse forhold.
Vi ankom til pladsen som de første og vi delte os så vi dækkede et større område og det gav også bedre mulighed for at spotte havørreder som viser i den blanke overfladen.

20130217-210209.jpg
Min fiskekammerat Danny var først til spotte en flok ørreder der viste sig i overfladen. De er dog ikke altid nemt at fange deres opmærksomhed under disse forhold og det endte med at flokken svømmende videre langs kysten. Senere var mig der så lidt overflade aktivitet men desværre alt for langt ude selvom den fluestangen fik hele-armen:-)

20130217-211329.jpg

Senere kom fisker som vi begge kendte godt og han kunne fortælle os at denne uge havde givet ham fint med fisk på denne plads som han havde fisket på i 15 år. Han havde nemligt fanget en blankfisk på 3 kilo og to på 1.5 kilo i den svage nordøst-vind der havde været. Vi blev alle enige om at det er en god helårsplads hvor der ofte kommer store havørreder ind tæt på land. Så det er bare om være der den rigtige dag:-)
Sådan er det jo altid…….

Tight lines
Lars

One Comment on “Forsigtige havørreder!

  1. Jeg fandt også en flok ørreder tæt under land ved Korshage i går, men kunne ikke lokke dem trods ihærdige forsøg med både spin og fluestang.

    Har et par fridage i denne uge og vil forsøge at finde læ for de 12 m/sek fra nord som de lover fra i morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: