4 havørreder på 30 min.

Endelig var der hul i kalenderen til en hurtig morgentur i den sydlige del af fjorden. Der var endnu ikke kommet andre fiskere så man kunne “angribe” pladsen på sin egne måde.
Selvom der var tætte regnbyger var det rart at få lidt frisk luft efter mange inde-dage. Forventningerne var høje da jeg lagde line ud til første kast da luften jo var lun og vandet var lidt grumset hen over mudderbunden. Det pleje at være et godt tegn på fint vinterfiskeri. Det har i hvert fald givet mig mange havørred-fangster:-).

DSC00109

Første havørred viste sig hurtigt nær overfladen og jeg fik lagt kobberbassen tæt på fisken. Den kunne desværre ikke lokkes til hug i første førsøg. Næste kast blev lagt og denne gang trak jeg tæt på bunden. Små forsigtige ryk kunne mærkes og til sidste blev ørred kroget med godt tilslag. Det var fin blankfisk med springfætter-gener på målet.

Så var fiskene fundet. Det gav flex på klingen da 3 havørrder mere blev forført tæt på bunden af kobberbassen. Største var en farvet hanfisk på 1.5 kilo . De 30 minutter var hurtig gået og det var tid til at vende snuden hjemad men 30 min. fiskeri er også nok tid til at finde fiskene 🙂

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: