Flot “steelhead” fra Isefjorden!

Søndag morgen var der planlagt fisketur til Isefjorden sammen med gutterne. Den sydelige del af fjorden var vores første “kobberbasse-stop”. Der var allerede flere fiskere på pladsen selvom der stadigvæk var mørkt. Lige pludselig var der fisk helt inde under land og Danny nappede et par havørreder med den største flot farvet på 1+ på kobberbassen.

Flere fiskere ankom til pladsen og vi besluttede os for at prøve en anden plads.

Vandstanden var meget høj i fjorden og det gjorde at fiskene kunne være helt inden hvor man nærmest kommer til at træde på dem hvis man vader for hurtig ud. Claus var den første der fik flex på klingen på næste hot-spot. Fisken tog kobberbassen helt inde ved land og fisken spring fri af vandet mange gange under en heftig fight. Claus var helt oppe og kører efter den oplevelse:-)

Vi fiskede videre og det blev en “luk og sluk” havørrred til mig da vi skulle til at tage hjemad. Så det var en god tur med 5 havørreder til 3 mand på 1.5 time:-)

Glad Claus med en flot “Steelhead” fra Isefjorden. Dette er ikke tæt man løber ind i en fuld-finnet regnbueørred på disse kanter.
Claus med Steelhead. Denne fisk fortjener et ekstra billede. Bemærk formen og halefinnen som helt klart indikerer at den har været ude i havet meget lang tid.

Tight lines

Lars

One Comment on “Flot “steelhead” fra Isefjorden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: