Guidet tur til Isefjorden – smuk tur og lidt fisk!

Det er vigtigt at vi fordeler os godt langs kysten når vi er så mange fiskere den samme plads. Det hører med til turen:-)

15 fiskere og 2 Instruktører var klar på møde-stedet ved 7 tiden søndag morgen. Herfra gik det mod vestsiden af fjorden hvor der havde været pænt med fangster de sidste par uger.

Grejet blev rigget til og jeg fortalte om bundforhold, bedste tider på året osv. (plads d)

Fluer og blink blev fremvist og de bedste udvalgt til dagens første hot-spot.

Vejret viste sig fra sin flotte side med en kanon solopgang og et utal af flotte stemningsbilleder blevet taget. Jeg har indført par stykker nedenfor:-)

Et par fiskere er klar til fangst ud for stenøen i blæretangs-området.
Flot stemningsmotiv – specielt lys.
Endnu et stemningmotiv – der helt sikkert giver ro i sjælen:-)

Timerne gik og den helt spejl-blanke overflade var ikke det bedste havørredvejr. Heldigvis var der god plads med meget nyt vand lufte fluer på og på den nordlige strækning var jeg heldig at ramme lille område med havørreder.

Havørred der ikke stå for kobberbassen.

Jeg fik en målsfisk og en UMer. Desværre blev den store blank fisk 2+ derude med et long distiance release. Der blev også fanget et par UMer på gruppe der gik syd på. En til Instruktør Claus Christiansen og en til en deltager på turen. Så en “mellem-tid” på 4 fisk var ikke meget til 17 mand:-).

Vi valgte at kører videre til en anden fiskeplads (plads f) sydligere. Her havde vi et time til overliste nogle havbasser. Den blev desværre ikke til flere fisk på land men der var et nap fra havørreder der ikke blev hængende:-(

Da turen nåede til ende var alle dog enige om at de havde fået meget ud af turen. Det var også nogle meget spændende fiskepladser vi havde besøgt som de nok ville gen-besøge en anden dag.

Tak for hyggelig tur til dem der deltog 🙂

Har du lyst til at deltage i næste guidet tur kan du se nærmere besked her https://seatrout4you.com/guidet-kystture-2012/

Tight lines

One Comment on “Guidet tur til Isefjorden – smuk tur og lidt fisk!

  1. Hello Lars!
    Thanks again for letting me join the guided tur. I have enjoyed it very much and will have a lot of fun by fishing for seatrout on beautiful Sjaelland in the years to come. Knæk & Bræk!
    Jos

    ps: Nice photo’s!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: