Hvordan spotter du multerne på kysten!

Når du er på jagt efter multer er yderst vigtigt at holde  øje med overfladen da det ofte er her de viser sig når de guffer alger/tang. Jeg vil anbefale at du anskaffer dig et par gode solbriller som helt sikkert vil hjælpe dig.  Jeg har indsat nogle overflade billeder nedenfor der viser hvordan at multerne de fleste gange bryder ovefladen. Se om du spotte dem:-)

Andre gange vil du kun se den hvide-del af  mundvigen på multen eller også ser du kun halerne  på multen når de guffer noget der er på tæt på bunden. De pladser jeg kender er kendtegnet ved at have områder med “snørebånd” (strengetang)  eller “søsalat (rørhinde-grønalger).  

Hver altid forberedt på at de kan kan være meget tæt på stranden. Jeg har flere gange fisket efter dem når de kun 1-2 meter fra land. Det siges at være svært da der ikke meget “frigang” fra bunden:-)

Tight multe-lines…Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: