Isefjorden lige nu…….

Isefjorden er ved at nærme sig  “sommer-tilstand” hvilket vil sige at mange fiskepladser i den inderst del af fjorden er blevet “overtaget” af højt ålegræs og brunalger selvom vandtemperaturen stadigvæk kun er 14 grader. Det gør at fiskeriet bliver noget mere besværligt. Det er typisk er det de lavvandet strækninger hvor du vil opleve de største  problemer. Jeg kan anbefale at i man sommertiden prøver kystpladser med god dybde elle strømrende hvis du tager afsted til fjorderne.

Fiskeri-undersøgelser foretaget i fjorderne indikerer at havørrederne ikke forsvinder fra fjorden i sommerhalvåret så de er stadigvæk  derude et sted!. Det eneste problem er at finde dem  mellem alle hornfiskene.

Elfiske-undersøgelser fra vandløb i Isefjorden viser også at nogle af de “fuldfede” fjordfisk allerede vil være på vej op i åen i juni måned. De venter kun på den rigtige vandstand efter et par dages seriøst regnvejr.

Et sidste god ting ved sommer-fiskeriet er at størstedelen af stangfiskerne er forsvundet  så der er masser af plads til dem tør bryde traditionen…

Tight lines

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: