Gjorde det igen – 2.2 kg på kobberbasse

Sidder her og nyder sidste dag i Pinse-ferien og da jeg gennemgår dagens mails var der en fangstmelding fra fjorden. Det var Lasse Hjorth som havde sendt en fangstrapport mere fra Isefjorden. Den sidste fangstmelding var en PR på 2,8 kg:-)

Lasse skriver: Var afsted med Chris her til morgen for at teste min nye kæp da den anden jo måtte til de evige jagtmarker. Vi tog et smut-tur til vestsiden af Isefjorden her til morgen for at bade kobberbassen og den beviste endnu en gang sit værd og gav mit en dejlig blank på 2,2 kg men jeg under mig over at finnerne ved gællerne var skåret af.

Stort tillykke til Lasse med endnu en fin havørred fra fjorden også taget på en kobberbasse  – lige efter bogen:-).  Finnerne der er skåret af skyldes at det er en udsætningsørred det har meget deforme finner som de har fået under opvokset i opdræts-bassinerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: