Ørreddag i Nordvest – 15 min fra vinder fisk!

Odsherreds Sportsfiskerforenings ørreddag plejer jeg gerne deltage i. Denne gang var vi klar til starte havørred-jagten i den ydre del Isefjorden. Vi valgte en fiskeplads hvor vinden bevirkende at der var godt gang i vandet. Da Claus og jeg var på vej mod fiskepladsen modtog jeg den første SMS kun kvarters kørsel fra pladsen. Det var Danny der lige havde af-fisket området ved parkeringspladsen og det havde givet en fin blankfisk på 50 cm efter 5 minutter. Det blev tilmeld dagens største havørred i Ørreddagen og dermed blev Danny dagens vinder i “ørred” klassen. Der blev i øvrigt kun indvejet 5 havørreder så det var ikke fordi der mange ørredfangster dette år.

Claus og jeg knoklede på med at nappe havørreder mellem alle hornfiskene med de blev kun til 3 undermålere så ikke noget ”trutta” til indvejning på ørreddagen. Det bliver næste gang…………

Stort tillykke til Danny med førstepladsen og fisken herfra:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: