Blæsten satte gang i fangsterne

Mandag kom der gang i havørrederne som flere bemærkede. Min fiskekammerat Danny fangende 10 havørreder som alle var over målet. En enkelt kom med hjem. Den største var en blankfisk på 62cm. Danny kunne fortælle at den stigende vandstand og blæsten bevirkende at der ørrederne bed tog rigtig godt fat i børsteormsfluen. 

En anden fisker meldte om en kanon fangst på 18 havørreder i den sydlige del af fjorden. En 3 stykker kom med hjem og største var 53cm. Fiskeren beskriver det som en helt vild oplevelse med alle fisk. En vigtig detalje var at de alle blev taget på en kobberbasse flue.

Min egen erfaring er at “liv” i vandet kun gør fiskeriet efter havørreder bedre. Vinden betragter jeg som en medspiller og ikke modstander. De meste ringe fangster fås gerne når det er tåget eller helt vindstille.

Har du samme erfaringer – så skriv gerne en kommentar ?

Fin havørred på 62 cm og 2,1 kilo taget på en børsteorms-flue i den sydlige del af fjorden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: