Første havørred!

Jeg har modtaget en del forespørgsler omkring gode hot-spots til havørreder. I går fik jeg denne rapport fra Alexander og hans søn Sirange som har været  ved en af disse kystpladser som jeg har beskrevet på bloggen. Stort tillykke til Sirage med den første havørred 🙂

Fangstrapporten:

Kort fortalt så var vi ude fredag d 16 og startede med at fiske ved Ejby Havn i Bramsnæs Vig, men havde  ved frokost tid   hverken set eller mærket noget. 

Efter klemmer og kaffe fortsatte vi på den sydlige side af, hvor solen nu havde faaet varmet vandet op en hel grad i forhold til den nordlige side hvor vandet kun var 3 grader varmt.

Jeg vadede ud meget omhyggeligt for ikke at forstyrre noget, men min søn fiskede bagved da han kun havde skridtstøvler – og efter ca. 10 minutters fiskeri hører jeg pludselig  bagved mig  “der er den, far” – jeg ser mig tilbage og ser en hvirvel på størrelse med en køkkenvask hvor en havørred lige har taget hans grønne børsteorms-imitation.

 

15 minutter senere og efter en meget spændende fight med luftspring, lange udløb og hvad der ellers hører til kunne jeg lande en smuk og trind havørred på 58cm og 2 kg ligeud for min søn.

 

Hans første havørred  og hvilken storslået oplevelse – for ikke at glemme  en meget glad fluefisker og en ligeså stolt far.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: