Søndag der gik i fisk!

Søndag var en god dag for fangster i Isefjorden. Jeg har fået mange meldinger om fangster fra den ydre del af fjorden og de sydelige dele af fjorden. Der var en del pæne fisk imellem alle målsfiskene. Største var en meget flot 5,4 kilos fra Halsnæs. En 3 kilos fisk samt et par 2 kilos fisk er blev fanget i den sydlige del af Isefjorden. Alle fisk blev taget på flue.

Fede fisk: I har sikkert oplevet at havørrederne er i rigtig god “foderstand” i forhold til de sidste par år med en is-vinter. Det er helt sikkert den varme vinter der har sat sine” spor” da der må have været godt med føde til havørrederne så har kunne tage på i vintermånederne:-)

Vestenvind og varmen i denne uge tegner godt fiskeriet så se at komme afsted…………..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: