Begynder-fluekastekursus d.22 november i Holbæk

Kursusbeskrivelse – Grundlæggende kystfluekaste-kursus. Jeg har erfaret, at der er mange fluefiskere som meget gerne vil have tilrettet deres fluekast og derfor afholder jeg nogle fluekaste-kurser der netop fokuserer dette. Der vil også blive givet mange gode fif til kystfiskeriet undervejs. Fluekaste-kurset (overhåndskast) vil foregår på min landejendom lige uden for Holbæk.

Fluekaste-kurset vil indeholde følgende program:

  • Udveksling er erfaringer og problemer med fluekast (overhåndskastet)
  • Teori bag overhåndskastet
  • Fif til kystfiskeri med fluestang
  • Gode knuder til kystfluefiskeriet
  • Grej gennemgang deltagernes grej og evt. tilretning.
  • Fluekastetræning udenfor med individuel tilretning. 

Pris: 420kr.

Sted: Sasserupvej 4, 4300 Holbæk Antal deltagere: 6-8

Datoer for næste kurser er:

  • Søndag d. 22/11 2020 kl.9-12

Tilmelding: Send email til lars@edoras.dk

Tak for et godt fluekastekursus igår. Meget inspirerende og lærerigt. Vil klart anbefale dig til andre. Tak for et godt kursus i går, både min søn og jeg er kommet et skridt nærmere på, at komme på kysten og finde/fange vores første Ørred.  Tak for et rigtigt super kursus, med mange gode tips og tiltrængt tilretning af grej og kast. Tak for et godt kursus i hyggelige omgivelser. Det kan varmt anbefales også selvom man har prøvet fluefiskeriet et stykke tid. Hej Lars 

Selv tak for meget og brugbart information. Grej gennemgangen var super godt. En rigtig god og hyggelig formiddag blandt kommende super fluefisker🎣🎣🎣 god valuta for pengene 👍 rbindelse med bagudkastet. For mig var undervisningen guld værd – og jeg blev da klogere på en hel del ting. Dejligt positive “medkursister” og rart at høre andres erfaringer også.Vi ses snart igen til noget guidet tur, så jeg kan lære noget mere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: