Fin start på Fjordlandet Open fiskekonkurrencen

Fredag aften var der hygge-stemning inden Fjordlandet Open blev skudt i gang med god mad, konkurrence-regler, foredrag og fluebinding. Denne C&R havørred-fiskekonkurrencen foregår både lørdag og søndag. Denne gang bliver arrangement afholdt i det gl. værft på Holbæk havn. Omgivelserne var super hyggelige og passer rigtig fint til sådan et arrangement.

Min deltagelse i var begrænset til lørdag morgen pga. rejse til Kina. Helge Rødgaard Larsen og jeg havde valgt et spot med kraftig sidevind på vestsiden af Isefjorden.

Liv i vandet er altid et godt valg til havørredfangst.

Det var tid nok til at fange en nogle fine havørreder på min kobberbasse-flue som blev bundet fredag. Første farvet havørred røg hurtigt tilbage efter afkrogning.

Den næste havørred huggede kontant på min kobberbasse-flue. Efter nogle gode ryk i stangen blev jeg hurtigt klar over at det var fin fisk. Efter fin fight kunne lande en fyldes blank havørred.

Denne flotte havørred blev selvfølgelige indvejet til fiskekonkurrencen. Nu bliver det spændende at se om min havørred kommer i betragtning i den flote præmierække.

Se mere om Fjordlandet Open via dette link eller via FaceBook søg på ‘fjordlandetopen’

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret Fiskeguide

http://www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder

One Comment on “Fin start på Fjordlandet Open fiskekonkurrencen

  1. Tak for en super morgen, dog under lidt “svære” forhold. Fra teori til udførelse med succes. Lige efter bogen som vi blev enige om. Tillykke med fangsten Lars jeg håber den kan komme i top fem i konkurrencen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: