Stor havørred fra nordkysten overlistet med kobberbassen !

I går modtog jeg en “reklamation” fra Peter Kongshøj over at min kobberbasse-flue ikke kunne klare holde til fight med havørred på hele 86cm på nordkysten. Super flot havørred og stort lykke med fisken herfra.

Peter Kongshøj har sendt mig denne fine fangstrapport efter har fisket med en af mine kobberbasse-fluer:


Efter jeg fik dine fluer har jeg selvfølgelig fisket med dem meeeen der e ikke sket så meget andet ind en masse undermåler som man jo kan fange på alt muligt..


I dag fik jeg mulighed for en fridag fra arbejdet (og fruen) og da vejret så ud til at være i det gode hjørne i Nordsjælland tog jeg afsted.


Formiddagen gik med at trække pattegrisen fredfyldt hjem uden andet end undermålere. Derfor skulle der ske noget andet om eftermiddagen.


Vinden var gået fra S til SV og begyndte så småt at tage til. På med bombardaen og en kobberbasse (den giver jo kun små fisk) men nu vil jer dog gerne have lidt flex på klingen.
jeg fisker et mig for mig kendt stræk af, men må gå på land og fiske derfra fordi bølgerne/vandstanden blev for høje. Så efter at have rendt rundt ude i vandet står jeg nu i havstokken og tænker at den får maks. 1 time mere. MEN det går der nu ikke efter omkring 45 min. i lidt umulige forhold kommer denne herre forbi (se billedet) han er (for det er han stadig) 86cm vel omkring 7kg. utrolig flot og skal selvfølgelig bare videre op til åen.SÅ Lars, jeg har fisket i rigtig mange år og fanger ikke mange fisk om året (syntes fruen ikke) men det er dejligt med nyt input (dine kobberbasser) men min pointe er at så længe du har noget i vandet så er der muligheder.

Peter Kongshøj


Mange fiskehilsner

Lars Juel Hansen

Certificeret Fiskeguide 

http://www.seatrout4you.com 

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: