To guidede kystture til fjorden efter havørreder !


Denne weekend har jeg afholdt to fuldt booket guidede kystture til Isefjorden/nordvest Sjælland. 


Lørdag besøgte vi et godt spot på den åben kyst og Isefjorden. Første spot gav intet andet end en fantastisk solopgang og en sild til undertegnet selvom det var perfekte forhold. Sådan er havørredfiskeriet jo…

Andet spot i Isefjorden var der mere liv og    vi fik stemplet tre havørreder. Vi havde også flere mistede fisk. Der var en del aktivitet i overfladen uden at de ville noget. Foruden havørreder blev der også stadigvæk fanget hornfisk.

Billedet viser strand-malurt (fin til snaps)  som nærmest lyser op langs med stranden.


Søndag var vejret noget ændret og nærmest vindstille fra morgenstunden. Jeg valgte at søge fiskepladser hvor der er var gang i vandet selvom det gav lidt ekstra udfordringer til fluefiskernr  på turen. Nogle gange er det godt at blive “skubbet” ud af sin comfort-zone. 

Vi fandt havørrederne som forventet i det urolige helt tæt på land. Det blev også tre styk søndag og tre mistede til deltagerne.Glad Peter med sin første kobberbasse-havørred. Har været stor reje-fan men nu kom kobberbassen endelig i spil:-)


Allan Bergqvist fik havørred over målet lige inden det gik hjemover. Stort tillykke med den fine havørred.


Som altid på mine ture er der en masse fiskeri grin og fiskesnak.

Næste ture ses på følgende link

Tusinde tak for nogle hyggelige ture både lørdag og søndag.

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certified Fiskeguide 

WWW.SEATROUT4YOU.COM

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: