Så går det snart løs i fjorderne !

Alle 100 deltagere går og venter spændte på hvordan vejrforholdene bliver i weekenden til Orø Fjordlandet Open konkurrencen. 

Vejret tegner til at blive godt da der kommer noget vind fra nordlige hjørne der kan skabe noget uro i vandet og dermed sætte gang i fangsterne. Børsteormene er ved at komme frem på flere steder i fjordene. Det kan helt sikkert også påvirket fiskeriet positivt. Det bliver også spændende at hvor mange fisk der er trukket ud fra åerne.

Jeg glæder mig meget til at være en del af Orø Fjordlandet Open konkurrencen og møde en masse havørredfiskere hele weekenden. 

 Jeg er indbudt til at holde foredrag fredag aften på Orø-kro. Mit foredrag vil være et oplæg til forårsfiskeri i fjorden og afslører nogle mine bedste fiskepladser samt fif til fiskeriet.

Mangler du inspiration til fiskepladser denne weekend har jeg beskrevet en masse fiskepladser på min blog . Klik på links herunder: 

Herunder finder du lidt info. fra pressemeddelsen:
Orø Fjordlandet Open:Stor Catch & Release kystkonkurrence skal afholdes i Roskilde Fjord og Isefjorden
 D. 18.-20. marts 2016 kan du deltage i Danmarks første store Catch & Release kystkonkurrence med pengepræmier for i alt 50.000 kroner. Du kan fange en kæmpe havørred, sætte den ud i fjorden igen og tage 25.000,- kr. i førstepræmie hjem i stedet!

Det hele løber af stablen 18.-20. marts med Orø i centrum, og der må fiskes i hele fjordlandet – dvs. både Roskilde Fjord og Isefjorden. Deraf navnet ”Orø Fjordlandet Open” – og så er det ikke længere nødvendigt at tage en fisk med til indvejning – den skal blot fanges og fotograferes.

Weekenden byder udover fiskekonkurrencen også på to andre konkurrencer, nemlig en foto- og en videokonkurrence, hvor alle kan deltage. Så tag et fedt foto i løbet af weekenden eller gå straks i gang med at producere en fed fiskefilm fra fjorden – så vinder du måske en af præmierne på 2.500 kr.
 IMG_1728

Konkurrencen har base på hyggelige og idylliske Orø, og deltagerne samles fredag aften på den stemningsfulde Orø Kro for at afhente måleredskabet, der skal anvendes i konkurrencen. Her tilbydes samtidigt fælles spisning på kroen for alle deltagerne med lækker mad, hyggesnak og røverhistorier. I den forbindelse vil arrangørerne gennemgå og skitsere reglerne for konkurrencen og FZ fiskeguide Lars Juel Hansen holder et oplæg om forårsfiskeri i fjorden og afslører nogle af sine bedste pladser og teknikker. Rune Hylby er også med og vil fortælle lidt om det kommende ”Grusbande” projekt.

 Du kan læse mere om konkurrencen på konkurrencens hjemmeside:

Link
Prisen for deltagelse er 475 kr. (inkl. tilmeldingsgebyr) og tilmelding foregår via Fishtrip.
Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder

  
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: