‘Pink-vintergris’ blev havørred-guf på nordkysten !

På Nordkysten har der været en del fangster de sidste uger. Jeg modtog i går denne fine fangstrapport fra Casper Rieper-Holm. Tillykke med fangsten herfra. Tight Lines, Lars

Nyd tur rapporten og film herunder:

Havde lige en fyraftenstur på nordkysten forleden. Hvis du mangler lidt til bloggen kan du lægge den på. Helt op til dig.Da jeg stod på skrænten kunne jeg kigge over strækket. Det så virkelig lækkert ud. Vandstanden var lige ved at toppe og ville snart falde. Jeg plejer at have rimelig heldig lige omkring vandskifte. Jeg koncentrere mig om at gå ned af den enorm lange trappe uden at falde. Jeg går direkte ned til et hot spot på strækket hvor der er et mindre rev. Vandet er klart men med lidt røre i vandet. Helt grå himmel som indenfor et par timer byder på regnvejr. Det er lige som jeg vil ha det, så forventningerne om fisk er der helt sikkert.   

Trækker linen af hjulet og strækker skydelinen inden jeg lægger mit kast ud. Ingen ting sker der. Lægger et kast mere i samme retning ind over den lækre bund. Ser en trykbølge og en fin havørred hugger hårdt til min pink vintergris. Den misser desværre. Jeg stopper indtagningen og lidt efter laver jeg et lille tag i linen som resultere i endnu et hug og denne gang sidder den der. Ikke en særlig stor fisk men den leverede en fremragende fight. Vil skyde den til lidt over 45 cm.   

Forsøgte et andet rev på samme stræk som gav en mindre havørred. Efter halvanden time tog jeg hjem. Begge fisk svømmer derude på revet endnu 🙂

Link til kort film er her

Knæk & Bræk 

Casper Rieper-Holm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: