Guidet kysttur med hygge, fiskesnak og “sølvtøj” !

Søndag afholdte jeg en fuldt booket guidet kysttur til Isefjorden. De fleste fiskere var nok blevet hjemme pga. den kraftige vind. Flere af deltagere havde spurt mig om turen blev til noget. Jeg har endnu ikke aflyst en tur pga. af vejret da jeg altid kan finde nogle gode spots der ligger i læ for vinden. Kraftig vind fra vest giver normalt gode forhold til at fange havørreder da der kommer uro i vandet og det er høj vandstand så fiskene kan komme helt ind under land for at søge føde.

  
Vi drog op vestsiden af Isefjorden for at finde noget godt fiskevand. Efter gennemgang af fiskepladsen gik fiskeriet i gang. Et fif til fjordfiskerne er at fiske helt tæt på land da havørrederne guffer mysis og andet godt helt inde. Så vad ikke for langt ud før at du har gennem bælterne lige strandkanten.

Den første havørred blev fanget efter fem kast. Så det tegnede godt for turen.

 
Da vi gjorde status på vores første “heat” var der fanget tre havørreder og flere havde haft hug/følgere. De fleste af havørrederne blev fanget tæt på land. Så teorien holdte stik med at havørrederne var helt inde tæt på strandkanten.

 
Billedet viser et typisk godt spot (mørkt bælte) helt inde tæt på land.

På næste plads var der også liv og dagens største tromlefede havørred på 46 cm (C&R) blev overlistet af en Guldbasse-flue. Fætter til Kobberbassen:-)
  
Efter fem timer var det tid til at tage hjemover. Vi havde fået overliste fire havørreder og der havde en del hug/følgere.

Tusinde tak til deltagere på turen for nogle hyggelige timer i fjorden med hygge, grin og fiskesnak.

Har du mod på guidet kysttur afholder jeg tur d.29/12 : Link 

 
Vi ses derude…

Tight Lines 

Lars Juel Hansen

WWW.SEATROUT4YOU.COM

Den simple vej til flere havørreder  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: