Fjordfangster !

Her får i lige et par fangstrapporter fra denne uge. Der er gang i den derude så det er bare om at komme afsted. Tillykke med fangsterne til Casper og Phillip herfra seatrout4you.

Første havørred på fluestang  !

Tak for tippet til plads i Isefjorden. Det viste sig at være et rigtig godt tip! Vi var på pladsen meget tidligt, men fangede ikke noget de første par timer… Vi overvejede at skifte plads, men vi kunne se fisk, der brød overfladen, så vi besluttede at blive. Desværre var fiskene lidt for langt ude, til at vi kunne nå dem med fluegrejet, så det var kun min kammerat med spinnestangen, der fik action i løbet af formiddagen. Han mistede 2 fisk inden frokost. Vi var stædige, så vi blev ved efter frokost, og omkring kl 13 trak fiskene ind omkring os, mens vi stod relativt langt ude, og prøvede at nå dem. Og så gik det ellers stærkt. Jeg fik pludselig nærmest hug i hvert kast, og det samme gjorde min kammerat med spinnestangen.Jeg fik snart kroget min første havørred på fluestangen, selvfølgelig på en hjemmebundet kobberbasse, og siden fik jeg yderligere 3 fisk i nettet. Jeg endte på 4, min kammerat på 2, og vi havde derudover begge en masse hug, samt et par fisk, som vi mistede på netkanten.Det var en herlig dag, og selvom vi kun fik en enkelt over målet, var det super fedt!

Endnu engang tak for tippet – det er helt sikkert ikke sidste gang vi forsøger os i Isefjorden.

Fiskehilsner 

Phillip Kristensen


12 hurtige inde arbejde !

Hej Lars. 

Var lige smut i Isefjorden i morges inden arbejde. Belv til 12 hurtige havørreder på 2 timer. Største var en blankfisk på ca. 60 cm. Lidt slank men ellers super flot.

Der er gang i den derude. Fik 4 af dem på kobberbassen og resten på en børsteormflue. Den kunne de ret godt li’. Mistede flere fisk og havde utallige hug. En perfekt måde at starte dagen på inden job 🙂

Casper Rieper-Holm


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: