Kobberbassen gør arbejdet – 3 kilos overspringer !

Fik i lørdag eftermiddag denne flotte fangstrapport fra Helge Rødgaard Larsen som havde været en tur på nordkysten og det må siges at han fandt flokken med havørreder.
Stort tillykke med endnu en 3 kilos overspringer kobberbassen. Helge fik også en flot 3 kilos overspringer på vestsiden af fjorden i vinterferien som i sikkert har set på bloggen i et tidligere indlæg.
Nyd hans fangstrapport herunder:

IMG_1240
Jeg landede på spottet kl 7.15 jeg riggede grejet til og forsynede forfanget med en frisk kobberbasse og startede fiskeriet kl 7.30. Da jeg gik ned til vandet var der allerede op til flere fisk der viste sig i overfladen. Der var hug i andet kast og fast fisk i tredje. Efter en del hug og flere fisk på kobberbassen viste en større fisk sig omkring 15 meter ude. Jeg kastede til den og efter to tag i linien var der flex på stangen. Efter 15 min kunne jeg lande en blank havørred på ca 3 kg og 65 cm lang.

IMG_1239

IMG_1241
Et par kast efter var der igen flex på stangen og jeg landede en mindre havørred på 43 cm.
Jeg fiskede fra kl 7.30 til kl 9 og det blev til ialt 7 havørred på 1,5 times fiskeri, og der var fisk som viste sig hele tiden i den tid jeg var der. Efter kl 9 døde aktiviteten ud og så tog jeg hjem af. Så kobberbassen viste virkeligt hvad den kunne udenfor vante omgivelser, nemlig Isefjorden.
Maveindeholdet på fiskene viste at de havde guffet hudestejler og tanglopper.

Hilsen

Helge Rødgaard Larsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: