Morgenfiskeri de kolde dage gav ny PR !

Havde opdateret bloggen med at der var lidt stille mht. fangsterne i fjorden. Det var heldigvis ikke tilfældet for Carsten Sørensen. Stort tillykke med fangsten og ny PR herfra…

Hej Lars
Jeg kan se, at du ikke har fået så mange fangstrapporter fra den forgangne uge, så her lige et par hurtige fra undertegnede (var i øvrigt med på en af dine guidede ture for ca. 1,5 år siden).
Jeg har i den forgangne uge 2 gange været på et af de kendte og populære pladser på østsiden – begge gange tidlig morgen.
Første gang var med rimfrost i græsset, og masser af tågebanker. Turen varede et par timer, og jeg fik 2 rigtig fine ørreder lige omkring målet på bombarda. Den sidste var i rigtig god form, og fightede det bedste den havde lært – den sprang helt fri af vandet 5-6 gange. Begge fik selvfølgelig friheden igen.

I går fredag var jeg så afsted igen. Jeg mærkede ret hurtigt noget på stedets hotspot, men var faktisk i tvivl om hvorvidt det var fisk eller ej. Næste kast var der klart fisk på i 2-3 sek.. Et par kast senere fik jeg en fin ørred omkring 35 cm. på krogen (genudsat). Herefter var spottet dødt, og jeg affiskede en strækning på små 200 m. inden jeg vendte tilbage til hotspottet.
Jeg var egentlig så småt ved at forberede mig på at vende snuden hjemad, da der pludselig igen var hug. Stor var min overraskelse, da stangen pludselig fleksede mere end nogensinde tidligere (indtil da havde jeg dog kun landet 1 fisk over målet). Jeg kunne derfor godt regne ud, at det måtte være en pæn fisk, men den ville ikke op og vise sig frem. Belært af tidligere erfaringer holdt jeg linen stramt hele tiden (den måtte bare ikke smutte igen).
Jeg begyndte at spinne ind, samtidig med at jeg gik mod land. Stadig intet syn af fisken, som dog fulgte med ind stille og roligt omend modvilligt. Pludselig kunne jeg se rygfinnen, og en del af ryggen. Hmm pæn fisk. Jeg fortsatte således videre mod land, og pludselig tog den et par hurtige mindre udløb, inden den måtte opgive og jeg fik den trukket helt op på land. Straks herefter knækkede linen og fluen røg ud af munden på fisken og forsvandt. Puha tænkte jeg, det var sgu lige på et hængende hår.

20140329-160058.jpg

20140329-160216.jpg
Fisken var en super fin blankfisk på små 60 cm og 2 kg, (ny PR forstås), som skal tilberedes i aften på grillen el. panden med lakrids-teriaky :o)
Ps. Så der er masser af fisk i fjorden pt.

Mvh.
Carsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: