Mega bonanza = 14 kilo havørred fordelt på 3 fisk !

Hej derude…hold fast i telefonen når i læser denne fangstrapport.
Jeg har lige modtaget denne flottet fangstrapport af Thomas Sten Jørgensen. Der er en af de vildeste rapporter jeg nogensinde har set. To havørreder over 5 kilo på samme tur og det er selvfølgelig PR og fiskene er taget i den sydlige del af Isefjorden. Bedre bliver det ikke.
Et stort kæmpe tillykke til begge stor-fangere og stort klap på skulderen herfra…

Hej Lars

Tillykke med den fine fangstrapport, 96 fisk på 4 fiskere – wow!
Du viste mig vej til min første havørred, der stadig huserer i mine tanker jævnligt – det skal du have tak for. Synes du skulle opdateres med denne fangstrapport.
Var ved fjorden i dag sammen med min nye gode fiskeven Kim. Kort efter vi kom til spottet havde Kim fisk på. Den slap grebet efter kort tid, men satte os i gang – der er fisk i dag! 10 minutter senere var det min tur, med et formodet bundhug der pludselig begyndte at trække derudaf. Fisken styrede slagets gang de første 10 minutter, hvorefter den begyndte at vise træthedstegn. I nettet kom en flot fisk på 5.1 kg og 72 cm. 2 af krogene på mit release tackle blev bøjet ud og fisken afkrogene sig selv i nettet…

20140216-211329.jpg
Pyha. Husk at slække bremsen efter hug, hvis du fisker med release og krogstørrelse 12 – bremsen skal max. være på 1 kg. Efter lidt kollektiv jublen blev vores snurrebasserne str 3 sendt ud over vandet. Igen blev min snurrebasse taget hårdt og en ny kamp startede. Fisken kom på land efter en længere fight, 3.8 kg og 65 cm.

20140216-211202.jpg
Festen fortsatte og nu var det Kims tur til at lande en broder fisk på 5.15 kg og nogenlunde samme længde som min første fisk. Flere i denne henseende mindre fisk blev også landet, mistet eller genudsat. En af de vildeste fiskedage for os begge, 3 gyldne timer.

Knæk og bræk
Thomas Sten Jørgensen

2 Comments on “Mega bonanza = 14 kilo havørred fordelt på 3 fisk !

  1. Synd de er farvet, jeg vil godt give Michael Egelund ret, forstil dig de ikke havde været farvet så havde de vejet 7-8 kg

  2. Hej..fin fangst..men, jeg vil håbe de er blevet genudsat..enhver kan jo se at det er nedfaldsfisk.farven og kondition taget i betragtning…
    på den igen.. hvis os nogle flotte blankfisk, der er masser af dem derude!
    V.h. Michael Egelund.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: