Blæretangsbælter holder fisk !

Dagens morgentur blev brugt sammen gutterne på vestsiden af Isefjorden tæt på Egebjerg. Sydvest-vinden plejer at give liv i vandet og det er en af de faktorer jeg går efter når der skal jagtes havørreder.

20131230-151316.jpg
“Klingerne” var spændt op med Kobberbasser og pattegris-fluer var klar til “vaskning” da vi gik sydover mod nogle hotspots.

20131230-152410.jpg
Første træk over revet og blæretangsbælter gav ikke noget nap til nogen af os.
Vi fortsatte med at gennemfiske et stræk med en del badekar som gerne holder nogle mindre ørredbasser. Det var dog ikke “hjemme” i dag.
Vi blev enige om at fortsætte sydpå og affiske de blæretangsbælter som vi kunne spottet i morgenlyset.

20131230-153610.jpg
Jeg var den første af os tre der fik kontakt med ørred denne morgen. En havørred over målet tog min Kobberbasse lige da jeg hev fluen op af vandet. Desværre blev den ikke kroget ordentlig og efter 2-3 sekunder faldt krogen ud af sit hold.

20131230-154251.jpg
Michael var næste der fik overlistet en målsfisk til bid på hans pattegris-flue.
Den røg desværre også af krogen efter et par friske spring ud af vandet.
Det blev kun til par bid mere resten af turen selvom vi gav den gas:-)
Sådan er det tit. Der skal arbejdes for fisken i fjorden.

20131230-154825.jpg
Dette var årets sidste tur og regnskabet er gjort op til 143 havørreder på et utal af turer i Isefjorden, Vestsjælland og Nordvest Sj.

Godt nytår og tusinde tak for alt det positive feedback, fangstrapport og de mange gode spørgsmål sin jeg har modtaget gennem året.

Ses derude i det nye år…

Tight lines

Lars

6 Comments on “Blæretangsbælter holder fisk !

 1. Tak for inspirationen Lars og vi ses derude ved Fjorden og andre vande i 2014 – keep up with your homepage, den gavner mange – godt nytår 2014 til dig og dine fra Jacomo 🙂

  • Hej Per

   Godt nytår til dig.

   Tusinde tak for din feedback 🙂
   Vi ses helt sikkert som vi pleje på østsiden af fjorden i foråret.

   Tight lines
   Lars

 2. Hej Lars det os som takker for den iver og entusiasme du lægger for dagen… Du kan få selv en dødeste fisker op ad stolen, jeg må understrege at du jo nok er årsagen til at jeg har fået den store fiske lyst tilbage… Skønt med en fangst rapport hvor der er andre som jeg der en gang i mellem må se på en afhopper… 🙂 sker dog lidt for tit for tiden… 🙂 rigtig godt nytår til dig og familien. Mvh. Kenneth Viholt 🙂

  Sendt fra min HTC-telefon

  • Hej Kennet

   Godt nytår.
   Tusinde tak for din feedback til bloggen 🙂
   Dejligt at jeg kan være med til at give dig inspiration til fiskeri efter havørreden. Det har været et af målene med bloggen:-)
   Vi ses derude i det nye år.

   Tight lines
   Lars

 3. Hej Lars – Tak for mange gode indlæg i år og godt nytår. Jeg var lidt nordligere end jer idag, på et sted jeg aldrig har fisket før i nærheden af Nykøbing Sjælland. For første gang i de 20 år jeg har fisket i Isefjorden stødte jeg idag på en større stime havørreder, og for første gang nogensinde oplevede jeg at der var bid i næsten hvert kast. Det var desværre alle fisk lige omkring målet, så de fik alle friheden igen. Festen sluttede brat, formentlig fordi en sæl ville deltage.
  Mvh
  John Vinding

  PS – behøver jeg at skrive at de alle blev taget på en kobberbasse !

  • Hej John

   Godt nytår.

   Tak for din for tilbagemelding om den gode tur til fjorden:-)
   Jeg har også selv oplevet at der er ø mindre ørreder som samler sig flokke. Det giver noget fint spot-fiskeri. Nogle gange kan der være også være en større fisk i flokken.
   Tight lines
   Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: