Sølvtøj fra sydlige del af fjorden !

Skal du ud af slappe af efter julefrokosten kan det måske være en god ide at besøge del sydlige del. Niels Lyse sendte denne fine fangstrapport til mig i går. Tillykke med fangsten herfra.

Hej Lars. Jeg har i længere tid fulgt din gode blog. Jeg har stor respekt for det arbejde du lægger i dit fiskeri og din rolle som underviser og formidler af lystfiskeri i lokalområdet. Jeg fisker selv spin 2-3 gange om ugen og vil meget gerne bidrage med dugfriske fangstrapporter Fangstraport fra idag. Idag gik turen til Audebo ved Lammefjorden. Vi indledte fiskeriet ved Nordkanalen omkring 14.30 tiden. Det var havblik, lavvande og krystalklart vand men ingen “action^ her. Jeg fiskede med en lille 10 g. kobber møresilda og Andreas ville teste en ny 18 g. saltywobler i pinkfarver.
Herefter kørte vi til sydkanalen og i anden kast bed en lille flot blankfisk, 44 cm, helt inde i havstokken. Andreas ville også prøve møresilda- recepten og 15 min efter fik han en lille blank undermåler. Hugget faldt igen inden for kortdistancen. Knæk & Bræk

20131213-151945.jpg

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: