I’m a believer..

I går modtog jeg denne fine fangstrapport fra Martin Krøyer der havde planlagt en tur til Vestsjælland og Martin havde derfor bedt mig om at snøre nogle Kobberbasser-fluer inden turen. Det blev en meget flot fangst og ny PR til Martin. Stort tillykke med de flotte havørreder.

Netop hjemvendt efter en udbytterig tur til Asnæs hvor der var godt gang i fiskene.

Vi startede på nordsiden og min makker fik hurtigt en UM’er. Derefter fik vi fisk på skift med største til min makker på ca 1,2 kilo. Efter frokost prøvede vi helt ude på spidsen. Her trak jeg det længste strå, først en fisk på målet og lidt efter ny pr og en drøm af en fight. I alt fik jeg 5 fisk og makkeren 3, så det må siges at være godkendt.

Dagens største blev
– 55 cm, 1,9 kilo.
– 44 cm, 1 kiloAlle fisk blev i øvrigt taget på dine hjemmebundne kobberbasser så tak for det:-)

I’m a Kobberbasse- believer:-)

20130929-203526.jpg

20130929-203839.jpg

2 Comments on “I’m a believer..

  1. Jeg fandt disse på halvøen, Asnæs. Må give Lars ret i at det betaler sig at fiske aktivt og bevæge sig. Vi affiskede i hvertfald 1,5 km kyststrækning for at finde fiskene som stod meget spredt.

  2. Sendt fra min iPad

    > Den 29/09/2013 kl. 21.01 skrev “Hvor finder du ørreden på kysten?” : > > >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: