3.5 kg sølvtøj på Kobberbasse

Hej forårsfiskere….. håber i klar med stangen for der er trofæ havørreder derude. Se denne fine kobberbasse-fangstrapport fra Bård Thoresen den 1. marts.

“1.marts højt solskin og alligevel en skarp vind fra nordvest. Der er stadig is i fjorden og nordvest er aldrig godt så tidlig på sæsonen. Og alligevel…..kunne man finde et sted i Sydøstsjælland med vinden i ryggen og solen bagende ind på kysten ku det nok lokke lidt aktivitet ind på det kystnære vand. Jeg havde aftalt en fyraftentur med min fiske-buddy og gode ven Peter Paranowski. Da vi ankom så det perfekt ud. Let farvet vand. God rygvind og normal vandstand. Bare det at være der og på det tidspunkt var perfekt. Nu manglede bare fisken…..egentlig ikke. Det var bare rart at være på rigtig sted og tid…..luksus i en ellers travl hverdag.;-) vi fik en lille til halsen og snakkede om løst og fast. Kravlede i wadersene og gik ned til vandet. Der var andre fiskere ude, men nattens frost og aftagende måne havde nok lagt en dæmpet på fiskene, men vi fiskede løs ….ingen fisk . Efter 3 timer uden hug blev vi enige om at tage en travetur op ad kysten. Vinden der kom ind fra højre fik det lidt opvarmede vand til at strømme hen over et rev en km til venstre så vi gik der hen ad. Vel fremme blev vi enige om at give området et forsøg. Jeg bandt en ekstra stor kobberbasse (Stinger. 3 krog) på, da det var meget gang i vandet og pænt dybt. Peter gik til højre på det første rev og jeg tog området i baglandet inden det andet rev. Der var store sten og tang i badekarret inde ved land, men ikke højt nok vand til at fiske det af så jeg vadede ud til 1. Revle. 3 kast smakk….. En stor fisk rullede i overfladen….. Jeg kunne mærke den var stor men det kolde vand lagde en dæmper på fighter. Efter 5 minutters drinken gennem tangplanter og mellem sten blev fisken kanet. Sikke en smuk start på foråret…….:-)”

20130302-154509.jpg
Som det kan ses af ovenstående virker Kobberbassen også når den er bundet i stor størrelse. Dem skal der nok bindes et par stykker af.

Stort tillykke med fangsten herfra bloggen:-)

Tight lines
Lars

2 Comments on “3.5 kg sølvtøj på Kobberbasse

 1. Når DER forsvandt den hen!
  Nåede lige at se fangstrapporten på Facebook i 2,64 sekunder! 🙂
  Flot fisk og stort tillykke!

  • Hej Lars
   Godt du genfandt rapporten:-)
   Jeg ved ikke hvad der sket med rapporten på FB men jeg har ikke pillet ved noget så den forsvandt 🙂
   Jeg så rapporten i opdateringsmail fra FB 🙂
   Bråd har sagt ok til at jeg bringer historien her på bloggen.

   Tight Lines
   Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: