Morgentur til Sejerø bugten!

Efter en uge med mange fangstmeldinger var forventningerne sky-høje til dagens morgentur. Som sidste weekend var vinden desværre taget meget til i løbet af natten. Vi havde denne morgen valgt at forlade fjorden for at fiske på den åbne kyst. 

Vandet var godt oprørt så det burde være de helt perfekte forhold til  lurer havørreder med stor flue tobis for enden:-)

MEN NEJ – der var intet nap i vores fluer på 1.5 time. Så det var ren nedtur når vi nu havde så høje forventninger inden turen. Til gengæld var det første gang at jeg prøvende denne fiskeplads og det må siges at det er ikke er sidste gang jeg kommer forbi når jeg nu på tæt på.

September har faktisk været et dårligt måned for mig mht. til fangster  – så lad os se at komme over i oktober:-) . Håber det er gået bedre for jer !

Ses derude………….

Tight lines

Lars Juel Hansen

2 Comments on “Morgentur til Sejerø bugten!

 1. ikke for at kloge mig- 😉 var der ikke højvande lidt senere på dagen end om morgenen ? Synes at det kan gøre en forskel at lægge sit fiskeri omkring højvandet, de steder det er markant.(Selv om morgenfiskeriet ofte er godt)
  Selv har jeg haft fangster på de sidste to ture på kysten, men der har været mange små og et par stk. eller 4 over målet. Alt taget på flash mysis og kobberbasse str. 8.
  Nu må jeg også lige tilføje at min fisketur i lørdags var på 8 timers fiskning(ikke medregnet pauser) og i søndags på 5 timer….:-) så der er blevet lagt nogle timer….

  venlig hilsen
  Bård

  • Hej Bård
   Der er rigtigt dejligt at du kommer med dine erfaringer omkring vandstanden, fluer og tidspunkter. Jeg har altid haft det princip at jeg tager afsted uden at lurer på vandstanden hjemmefra når det gælder fjorden:-). Til gængæld holder jeg meget fokus på vindretning og vindhastigheden da den på påvirker vandstanden meget i fjorden og på åbne kyst. Ved en hård sydøsten vind er mange pladser som helt “forsvinder” pga. den maget lave vandstand. Andre gange er der en hård vestenvind der “drukner” nogle af pladserne så man ikke kan vade ud til hosspots:-)
   Om sommeren fisker jeg gerne på rev eller ved strømrender -> her giver jeg dig ret i at det ofte er en fordel at kende vandstanden/strømretningen. Det er der selvfølgelig nok mange der har en mening om ?
   Jeg kan se at du har haft nogle lange-turer som også har givet resultat. “Faren” ved de korte morgenturer som jeg ofte tager på at man ikke kan nå at skifte til nye plads eller har tid til at “vente” på at havørrederne kommer ind under land. Når børnene er blevet noget større går det bedre med nogle længere turer:-)
   Fedt at se kobberbassen og mysis overlister ørrederne

   Mange hilsner
   Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: